خبرهای داغ:
احمدوند:

عدم حضور مدیران در جلسات شورای فرهنگ عمومی ترک فعل مدیریتی است 

همدان-فرماندار نهاوند گفت: عدم حضور برخی مدیران ادارات در جلسات شورای فرهنگ عمومی نباید نادیده گرفته شود، این اقدام نمونه‌ای از ترک فعل مدیریتی است که باید به مدیرکل ادارات مربوطه اطلاع‌رسانی و پیگیری شود.
کد خبر: ۹۶۷۱۰۹۵
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
عدم حضور مدیران در جلسات شورای فرهنگ عمومی ترک فعل مدیریتی است 

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، ضرغام احمدوند در یازدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند ضمن تقدیر از برگزاری مراسمات اعیاد شعبانیه و دهه فجر اظهار کرد: این جشن‌ها با حضور پرشور مردم برگزار شد و باید تبریک و قدردانی را به مردم گفت که در این برنامه‌ها نقش‌آفرینی کردند و پای کار آمدند.

وی با اشاره به ضرورت اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی تأکید کرد: مصوبات این شورا متأسفانه تاکنون اجرایی نشده‌اند و تنها در حد تصویب باقی مانده‌اند، لازم است در این جلسات هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که تحقق مصوبات و ضمانت اجرایی آن‌ها مورد تأکید قرار گیرد.

فرماندار نهاوند افزود: اگر تعداد مصوبات شورای فرهنگ عمومی کمتر باشد، می‌توانیم با تمرکز بیشتر و برنامه‌ریزی عملیاتی‌تر، برای اجرایی کردن آن‌ها شرایط بهتری فراهم کنیم، زیرا تعدد مصوبات بدون ضمانت اجرایی، دستاوردی در حوزه فرهنگی شهرستان نخواهد داشت.

وی همچنین یکی از معضلات فرهنگی شهرستان را موضوع سادگی مراسمات و تشریفات غیرضروری دانست و تصریح کرد: فرهنگ‌سازی در این زمینه ضروری است و انعکاس صحیح این موضوع می‌تواند در حل بسیاری از مسائل فرهنگی شهرستان تأثیرگذار باشد.

احمدوند اظهار کرد: عدم حضور برخی مدیران ادارات در جلسات شورای فرهنگ عمومی نباید نادیده گرفته شود، این اقدام نمونه‌ای از ترک فعل مدیریتی است که باید به مدیرکل ادارات مربوطه اطلاع‌رسانی و پیگیری شود.

*پلمب ۴ واحد تجاری متخلف در نهاوند

رئیس اداره صمت شهرستان نهاوند نیز در این جلسه اظهار کرد: طی جلساتی که با همکاری ادارات ذیربط برگزار شده است، دستورالعمل‌های لازم برای برخورد با معضل سد معبر تدوین شده است.

نقی کاکاوند افزود: بر اساس این دستورالعمل‌ها، در مرحله اول، اخطار برای رفع سد معبر به واحدهای تجاری داده می‌شود، در مرحله دوم برخورد قانونی با واحدهای تجاری متخلف صورت می‌گیرد و در نهایت در مرحله سوم، پلمب واحدهای متخلف انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون چهار واحد تجاری متخلف به دلیل عدم انجام دستورالعمل‌ها و تکرار تخلفات پلمب شده‌اند، گفت: برای رفع مشکل سد معبر و ساماندهی دست‌فروشان، برنامه‌ریزی شده است که گشت‌های مشترک مبارزه با سد معبر تا پایان سال به طور منظم انجام شود.

رئیس اداره صمت شهرستان نهاوند همچنین از ایجاد دو بازارچه برای استقرار دست‌فروشان خبر داد و افزود: بازارچه‌هایی در جنب بانک ملی و کوچه حاج خدارحم در نظر گرفته شده‌اند که به زودی راه‌اندازی خواهند شد و امکان استقرار دست‌فروشان در این مکان‌ها فراهم می‌شود.

وی تأکید کرد: همکاری و هماهنگی بین نهادهای مسئول نقشی کلیدی در ساماندهی مسائل مربوط به سد معبر و حفظ نظم شهری ایفا می‌کند و این روند تا رسیدن به نتایج مطلوب ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار